Last news in Fakti

10 Януари, 2021 11:57 1 636 2

Тим от Серия "А" хвърли око на сина на Вили Вуцов

  • вуцов-
  • син-
  • интерес-
  • сасуоло-
  • вратар-
  • славия-
  • трансфер

Сасуоло има интерес към вратаря на Славия Светослав Вуцов

Тим от Серия "А" хвърли око на сина на Вили Вуцов - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Славия Светослав Вуцов е попаднал в полезрението на италианския Сасуоло. Тимът от Серия "А" ще следи изявите на стража и по време на подготовката в Турция. "Белите" ще проведат дълъг лагер в югоизточната ни съседка. Възпитаниците на Александър Тарханов ще летят за Анталия на 18 януари. Там те ще проведат и шест контроли. Именно в тях скаути на Сасуоло ще гледат Вуцов, твърди "Тема Спорт".

Вуцов е роден на 9 юли 2002 година. Той направи дебюта си на вратата на Славия на 21 октомври 2020-а в мача срещу Севлиево (5:1) за Купата на България. Звездата му изгря в края на ноември, когато ветеранът Георги Петков се контузи. До края на есенния полусезон синът на Велислав Вуцов изигра общо 6 шампионатни двубоя. В два от тях той успя да запази мрежата си суха - при нулевите равенства в София срещу Етър и Ботев (Пловдив).

Интересното е, че в началото на тази година Славия събра Светослав с брат му Петър. Последният играе като халф и бе привлечен от Черно море.

Известно е, че "белите" добре търгуват младите си играчи в чужбина. В края на миналия трансферен прозорец те успяха да продадат гръцкия вратар Антонис Стергиакис в английския Блекбърн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bace

    4 1 Отговор
    Предлагам родния футбол да стане наследствен и само наследниците на великите бг футболни хора да имат право да ритат топка. Който ритне топка и не е пряк роднина на познатите лица , рязане на крак.
  • 2 Банго Васил

    3 0 Отговор
    Вили Вуцов е пич, прасетата да го облизват сополив!