Last news in Fakti

10 Януари, 2021 14:28 817 1

Артета: Целта пред Арсенал е спечелването на ФА Къп

  • арсенал-
  • цел-
  • фа къп-
  • нюкясъл-
  • артета

"В турнирите важното е да продължиш напред, независимо как", смята наставникът на "артилеристите"

Артета: Целта пред Арсенал е спечелването на ФА Къп - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че една от основните цели на отбора този сезон е спечелването на ФА Къп. Той обяви това след успеха с 2:0 над Нюкасъл след продължения.

"Имаме 5 дни да се подготвим за мача срещу Кристъл Палас. Искаме по-често да побеждаваме. В турнирите важното е да продължиш напред, независимо как. Да се борим за този трофей е една от целите ни. Затова беше толкова важно да спечелим", сподели Артета.

"Мисля, че той започва да играе все по-добре. Вилиан имаше здравословни проблеми и беше извън терените две седмици. Ще работим сериозно с него. Днес някои неща му се получиха, други - не. На тренировките той показва голяма амбиция и това ще му помогне", заяви Артета.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    0 0 Отговор
    А бе шиле , гледай да не изпаднете от Висшата лига , а за купи не мисли.