Last news in Fakti

10 Януари, 2021 23:50 1 346 0

Ювентус се измъчи със Сасуоло, но победи

  • ювентус-
  • сасуоло-
  • данило-
  • дефрел-
  • рамзи-
  • роналдо

"Бианконерите" спечелиха с 3:1

Ювентус се измъчи със Сасуоло, но победи - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Ювентус и Сасуоло завършиха при резултат 3:1 на "Алианц Стейдиъм" в последния двубой от неделната програма на 17-ия кръг в Серия "А". Попаденията отбелязаха Данило (50'), Грегоар Дефрел (58'), Аарън Рамзи (82') и Кристиано Роналдо (90+2'). Педро Обианг от състава на гостите получи червен картон в добавеното време на първата част.

Още във втората минута Траоре пробва изстрел, който рикошира и излезе в корнер. В осмата Роналдо нанесе удар с глава, но топката прелетя над вратата. В 11-ата Джанлука Фработа пробва силен шут, който беше отклонен от Андреа Консили в корнер. В 19-ата Маккени беше принудително заменен от Аарън Рамзи. В 43-ата контузеният Пауло Дибала отстъпи мястото си на Деян Кулушевски.

В добавеното време на първата част Обианг получи червен картон за остро влизане в краката на Федерико Киеза, като съдията си помогна с VAR, за да вземе това решение. Домакините веднага се опитаха да се възползват от численото си превъзходство, но първо Роналдо не успя да достигне до топката, за да я прати в опразнената врата, а малко след това Консили излезе неразчетено, за да пресрещне Рамзи, който подаде на Кулушевски, чийто удар се оказа неточен.

"Бианконерите" поведоха в резултата в 50-ата минута след топовен шут на Данило от голямо разстояние. Бразилецът се разписа и в предишния мач срещу този съперник.

В 58-ата Траоре намери в наказателното поле Дефрел, който се промуши между Леонардо Бонучи и Демирал и изравни за "неровердите". В 65-ата Роналдо беше изведен на добра позиция, като португалецът падна след сблъсък с Консили, но съдията не отсъди дузпа. Две минути след това изстрел по земя на Киеза се удари във външната страна на близката греда и излезе в аут. В 70-ата резервата Адриен Рабио нанесе удар с глава след корнер, но топката мина над вратата. Минута по-късно Роналдо пробва далечен шут по земя, който не затрудни Консили. В 74-ата пред нападателя се откри отличен шанс за гол, но вратарят отново улови топката след неговия неубедителен удар.

В 82-ата Рамзи върна преднината на домакините, след като засече пас на Фработа. Две минути по-късно резервата Брайън Одей не успя да възстанови равенството. Вместо това, Роналдо оформи крайното 3:1 в последните секунди на двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА