Last news in Fakti

13 Януари, 2021 17:18 1 131 0

Лапорта: Ако Меси ми откаже, просто ще продължим напред

  • президент-
  • избори-
  • меси-
  • лапорта-
  • отказ-
  • предложение-
  • барселона

"Ще му отправя предложение, което може да бъде изпълнено и той го знае, няма да го заблуждавам, както се случваше в миналото", заяви кандидатът за президент на Барселона

Лапорта: Ако Меси ми откаже, просто ще продължим напред - 1
Снимка: БГНЕС

Фаворитът за нов президент на Барселона Жоан Лапорта продължава с кампанията си и търсенето на все по-голяма подкрепа сред имащите право на глас “сосиос” на клуба, които на 24 януари трябва да дадат своя глас. Изборите остават под въпросителна засега и в следващите дни трябва окончателно да стане ясно дали ще бъдат проведени на определената дата или ще бъдат отложени за по-късен етап.

Само преди няколко дни бившият президент на каталунците засегна темата със строежа на нов стадион или реновирането на “Камп Ноу”, а сега, пред микрофоните на предаването “EL Larguero”, той говори за друга изключително важна точка - бъдещето на Лионел Меси.

"Меси не се ръководи от пари, той иска отново да спечели Шампионската лига. Ще му покажа спортен проект, който ще му хареса много. Мисля, че имам известна преднина пред останалите кандидати, заради отношенията, които имаме. Ще му отправя предложение, което може да бъде изпълнено и той го знае, няма да го заблуждавам, както се случваше в миналото. Ако Меси все пак ми откаже, ще продължим напред, но не мисля за това. Смятам, че той иска да остане,” обясни положението с Меси Лапорта.

Бившият президент на Барса между 2003-а и 2010-а извади и неща от кухнята на клуба, свързани със сериозна във финансово отношение към аржентинеца от страна на италианския гранд Интер оферта, която обаче е била отказана.

“От Интер имаше оферта за Меси. Сумата бе такава, че някой друг президент вероятно можеше да прояви слабост. Те говореха за клаузата му, но аз казах “не”.” обясни Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА