Last news in Fakti

13 Януари, 2021 17:34 1 775 3

Шефът на Ferrari: Не съжалявам, че не взехме Хамилтън

  • ferrari-
  • хамилтън-
  • преговори-
  • съжаление-
  • mercedes-
  • биното

"За мен взетото решение да продължим с Шарл Льоклер и да заложим на младия, но вече опитен Карлос Сайнц е правилното", заяви Матиа Биното

Шефът на Ferrari: Не съжалявам, че не взехме Хамилтън - 1
Снимка: БГНЕС

В отбора на Ferrari не съжаляват, че не са успели да завършат успешно преговорите с Люис Хамилтън в края на 2019 година. Това призна шефът на Скудерия Матиа Биното, който е на мнение, че пилотският състав на отбора Шарл Льоклер и Карлос Сайнц е най-добрият възможен.

Двамата са и най-младите съотборници във Ferrari от 1968 година насам. За преговорите от преди повече от година между Хамилтън и Ferrari първо призна самият седемкратен световен шампион, а след това и от отбора не отрекоха, че е имало разговори помежду им.

„Не съжалявам, че в крайна сметка не се стигна до идването на Люис Хамилтън във Ferrari. За мен взетото решение да продължим с Шарл Льоклер и да заложим на младия, но вече опитен Карлос Сайнц е правилното“, категоричен бе Биното.

„Инвестирали сме много в кариерата на Шарл и напълно вярваме във възможностите на Сайнц. Имаме най-добрата пилотска двойка в момента, а и тя е най-младата в историята ни от 1968 година насам. Нямам търпение да започнем да работим заедно през новия сезон“, завърши италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лелее

    12 6 Отговор
    Ей сега онзи глезльо ще писне, как така ще разчитат на бели момчета ?Във всеки отбор “трябва” да има по един Шоколад , Джендър , жена , маймуна ...
    За бели , ако остане място ...
  • 2 Отворко

    1 5 Отговор
    Ама аз не ти вярвам.Той е най -добрия.
  • 3 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    И в Ф1,има нагласено,но дооооооооооооообре,кара хамилтънчо.