Last news in Fakti

13 Януари, 2021 19:42 1 363 0

Босът на Ла Лига отговори на Зидан: Чувал съм толкова много оправдания, че това е просто още едно

  • тебас-
  • зидан-
  • реал мадрид-
  • пътуване-
  • ад-
  • сняг-
  • блокиране-
  • ла лига

"Казах му, че ако види момчетата много нервни, най-доброто нещо, което трябва да направи, е да се върне на тренировъчната база и да се опитат да пътуват на следващия ден, а той каза "не", призна Тебас

Босът на Ла Лига отговори на Зидан: Чувал съм толкова много оправдания, че това е просто още едно - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас, обясни пред RTVE своята версия за противоречивото пътуване на Реал Мадрид до Памплона, което му донесе редица критики миналия уикенд.

"Притеснява ме версията, която Реал Мадрид даде. В петък следобед разговарях с техния генерален мениджър повече от 14 пъти. Казах му, че ако види момчетата много нервни, най-доброто нещо, което трябва да направи, е да се върне на тренировъчната база и да се опитат да пътуват на следващия ден, а той каза "не", разкри Тебас.

"Не знам каква информация е имал Зинедин Зидан преди пътуването. Чувал съм толкова много оправдания, които треньорите са давали, когато мачовете не са минали добре, че това е просто още едно", увери президентът. Той също така разкри, че планира да се обади на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, за да изясни този въпрос: „Ще му се обадя, защото изобщо не съм доволен от случилото се“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА