Last news in Fakti

15 Януари, 2021 18:27 892 1

Румънски тим следи изявите на голмайстора на Черно море

  • курьор-
  • черно море-
  • оферта-
  • отказ-
  • румъния

Интересът на румънците е много сериозен, но отправената оферта за Матиас Курьор не удовлетворява клубното ръководство на "моряците"

Румънски тим следи изявите на голмайстора на Черно море - 1

Румънски тим от първата шестица на Лига 1 иска да привлече в редиците си голмайстора на Черно море и на efbet лига Матиас Курьор, научи dsport. Интересът на румънците е много сериозен, но отправената оферта за нападателя не удовлетворява клубното ръководство. Съседите предлагат 100 хиляди евро за 32- годишния Курьор. Едва ли шефовете на "моряците" ще бъдат склонни да се разделят с головата си машина за по-малко от 150-200 хиляди евро.

Нападателят е реализирал цели 15 гола в 15 мача за Черно море, като прави най-силният сезон в кариерата си.

Интерес към него има от още няколко клуба, сред които и такъв от Казахстан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йон Мамалигару

    1 0 Отговор
    Айде,братя махалите,да се бръкнем по-дълбоко..