Last news in Fakti

23 Януари, 2021 17:57 1 340 0

Венци Стефанов с превъплъщение - стана съдия

  • славия-
  • монтана-
  • венци стефанов-
  • съдия

Щабовете на Славия и Монтана си спретнаха мачле на малки вратички, като съдийството бе поверено на президента на ''белите''

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов влезе в ролята на съдия по време на мачлето на малки вратички, което си организираха щабовете на "белите" и Монтана, предаде Спортал.

Двата тима са в един хотел и използват една и съща база за тренировки по време на подготовката си в Турция и след днешните занимания на футболистите треньорите решиха да разпуснат с малко игра.

Босът на Славия бе нагърбен с тежката задача да бъде арбитър на срещата. Някои от играчите имаха претенции в определени ситуации, но Стефанов авторитетно не позволи много-много мрънкане по адрес на съдията.

Венци Стефанов с превъплъщение - стана съдия
Снимка: Спортал

В крайна сметка след доста драма Монтана спечели с 4:3. В състава на Монтана личаха имената на старши треньора Атанас Атанасов, помощника му Светлан Кондев и спортния директор Атанас Джамбазки. За Славия в мача играха наставника Александър Тарханов, Мартин Кушев, Радостин Станев и административният директор Светослав Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА