Last news in Fakti

24 Януари, 2021 16:22 1 039 0

Спортинг Лисабон завоюва първи трофей за годината

  • спортинг лисабон-
  • брага-
  • купа на лигата

Хората на Рубен Аморим спечелиха Купата на Лигата в Португалия

Спортинг Лисабон завоюва първи трофей за годината - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Спортинг Лисабон надигра Брага с минималното 1:0 и спечели Купата на Лигата в Португалия. Единственият гол в мача реализира Педро Поро в 41-вата минута.

Още в 33-тата от скамейките с червени картони бяха изгонени старши треньорите на двата тима - Рубен Аморим и Карлош Карвахал. В 7-ата минута на добавеното време на мача изгонен беше и футболистът на Спортинг Педро Гонсалвеш.

Купата на Лигата се провежда от сезон 2007/2008. Спортинг печели трофея за трети път в последните четири години, а с най-много титли е Бенфика - 7.

Спортинг е начело и в класирането на португалското първенство с 36 точки след 14 мача. Брага е на четвърта позиция с 27 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА