Last news in Fakti

26 Януари, 2021 19:16 884 0

Интер се договори с Лаутаро Мартинес за нов договор

  • мартинес-
  • договор-
  • разбирателство-
  • срок-
  • ювентус-
  • клауза-
  • интер

По информация на някои италиански източници, новият договор на Лаутаро ще е до 2025 година

Интер се договори с Лаутаро Мартинес за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Интер и нападателят Лаутаро Мартинес са се договорили за дългогодишен договор, пишат италианските медии. Аржентинският нападател пристигна в Интер от Рейсинг Клуб през юли 2018 година срещу 25 милиона евро и се превърна в един от ключовите играчи за „нерадзурите“.

23-годишният футболист отбеляза 9 гола в 19 мача в Серия А от началото на сезона. По информация на някои италиански източници, новият договор на Лаутаро ще е до 2025 година. Според Tuttomercatoweb контрактът ще е за една година по-малко – до 2024.

Сегашният договор на нападател изтича през 2023, като аржентинският национал със сигурност ще получава по-голяма заплата, ако преподпише.

Откупната му клауза в размер на 111 милиона евро ще остане и в бъдещия контракт, пише TMW. Агентът на Лаутаро вече е провел разговори с шефовете на Интер. Има и слухове, че ще бъде заложена клауза анти-Ювентус. Единствено „старата госпожа“ ще трябва да заплати 150 милиона евро, ако иска да привлече Лаутаро Мартинес в редиците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА