27 Януари, 2021 13:45 1 502 1

В Германия: Ханзи Флик е пред напускане на Байерн Мюнхен

  • флик-
  • напускане-
  • национален отбор-
  • отношения-
  • договор-
  • байерн мюнхен

Специалистът може да приеме да води националния тим на страната

В Германия: Ханзи Флик е пред напускане на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик може да напусне германския клуб в края на сезона, съобщава Билд. Договорът на специалиста е до 2023 година, но има огромна вероятност той да приеме предизвикателството да води националния тим на Германия. Медията изтъква няколко причини, които могат да доведат до раздялата. Първата е, че в края на сезона напуска президентът на тима Карл-Хайнц Румениге, с когото 55-годишният треньор е в отлични отношения.

Освен това Флик не поддържа добри отношения със спортния директор Хасан Салихамиджич. Причина за това е отстраняването на Нико Ковач преди време и поемането на щафетата от страна на Флик, а Ковач и Салихамиджич бяха в отлични отношения.

Като основна причина се изтъква възможността Флик да поеме националния отбор на Германия. Той бе асистент на Йохаим Льов между 2006 и 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отворко

    1 1 Отговор
    Интригантска публикация в стил турска сапунка.