Last news in Fakti

10 Декември, 2012 14:59 758 1

Петев: Атаките срещу нас ни направиха още по-силни

  • ивайло петев-
  • лудогорец-
  • домусчиев
Петев: Атаките срещу нас ни направиха още по-силни - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на настоящия шампион Лудогорец – Ивайло Петев заяви, че тимът може да вземе максимум един-двама нови играчи през зимната пауза.

"Няма да освобождаваме нито един футболист. Може да вземем един-двама нови играчи на постове, на които имаме нужда, но те трябва да са качествени. Но няма да има драстични промени в състава", коментира  Петев.

"Има доста оферти за наши играчи, но няма да се разделяме с никой на всяка цена. Може да продадем наш играч, но всичко е въпрос на преговори и зависи от офертите. Йордан Минев не е искал да ходи в Ботев (Пловдив). Може би Ботев са искали да го привлекат, но аз имам неговото уверение, че ще остане при нас. На всички играчи, на които им изтичат договорите, също са им предложени нови контракти.

Няма по-добър отбор от нашия в България. Но в последните десетина дни се измести фокусът в друга посока. Знам откъде идват всички тези атаки - от нашите конкуренти. Но ние не сме съдийски отбор. И ние сме били ощетявани, но от мен никога не сте чули да упреквам съдийството. Първо търся причината в нашия отбор. Ние треньорите трябва да търсим къде сме бъркали и да поправяме грешките. Тези атаки, че сме съдийски отбор не са честни. Всички виждате как играем и как печелим мачовете си. Завистта срещу нашия отбор е доста голяма, но колективът и екипът ни са много добри. Атаките срещу нас ни направиха още по-силни.

Няма разделение на българи и чужденци. Никой от играчите не получава умопомрачителни заплати. Няма големи разлики в заплатите на футболистите. Миналата година можеше да привлечем скъпи играчи за милион или два, но аз не исках, за да не се развали климатът в отбора", допълни Петев.

Наставникът на разградския тим даде за пример клубния президент Кирил Домусчиев като пример за всички футболни босове в България.

"Домусчиев направи огромни инвестиции във футбола за година и половина и ако има още десет души като него, нашият футбол ще тръгне нагоре. Домусчиев е пример за всеки един президент. Договорът ми с Лудогорец е до 2015 година, не обръщам внимание какво се пише по мой адрес и не се притеснявам за поста си. Концентриран съм единствено върху нашия отбор. През пролетта Лудогорец ще бъде по-силен, в това ще се убедят всички", завърши Петев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор
    oshte malko i shte zdadete i kupata i titlata