Last news in Fakti

10 Декември, 2012 16:45 1 275 0

Ботев освободи Ферарио Спасов, Мъри заема поста му

  • ферарио спасов-
  • ботев пловдив-
  • станимир стоилов
Ботев освободи Ферарио Спасов, Мъри заема поста му - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Пловдив) официално освободи настоящия наставник Ферарио Спасов, като се очаква в следващите часове официално да бъде обявено името на новия треньор– Станимир Стоилов.

Спасов бе безусловно подкрепен от многобройните фенове на „канарчетата”, които за няколко дни сформираха редица групи, в които изказват желанието си специалистът да остане начело на отбора. Това обаче не помогна и собственика Цветан Василев съобщи на Феро, че е освободен от длъжност на среща, провела се рано тази сутрин.

Въпреки, че имаше големи очаквания на Ферарио Спасов да бъде предложен постът - шеф на детско-юношеската школа или на главен селекционер, но това не се е случи.

Отборът на Ботев записа направи отлични изяви под ръководството на Спасов. „Канарчетата“ завършиха полусезона на пето място с 28 точки, само на една от третия и четвъртия – Литекс и ЦСКА.

"Разделяме се като нормални хора. Не очаквах такова нещо да ми се случи отново (след ЦСКА). Не сме обсъждали със собственика да заема друг пост в клуба. Решението явно бе взето отдавна. Днес само ми бе съобщено. Няма да водя отбора срещу Славия. Тук съм още няколко дни. Не искам да коментирам позицията на феновете сега. Ще направя това на пресконференция", заяви Феро пред plovdivderby.com и потвърди, че Станимир Стоилов ще го наследи на поста.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА