Last news in Fakti

31 Януари, 2021 15:28 1 061 2

Ивайло Петев: Амбициран съм с всички сили да успея в Босна и Херцеговина

  • петев-
  • босна и херцеговина-
  • джеко-
  • пянич-
  • амбиция-
  • скандали-
  • селекционер

"Не бих казал, че напрежението в Босна е срещу мен", заяви новият наставник на Босна

Ивайло Петев: Амбициран съм с всички сили да успея в Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС

Новият селекционер на националния отбор на Босна и Херцеговина Ивайло Петев даде интервю за предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Бившият треньор на Лудогорец и Динамо (Загреб) заяви, че е амбициран да успее на новото си работно място.

"Едно ново предизвикателство. Амбициран съм с всички сили да успея. Всичко в живота е постижимо, но трябва да положим големи усилия. Водещото, което ме амбицира е, е потенциалът, който има отборът на Босна и Херцеговина“, обяви Петев пред националната телевизия.

"Един Джеко и Миралем Пянич са водещи фигури в моя отбор и съм сигурен, че ще помогнат да постигнем големи резултати. В разговорите, които съм водил с повечето играчи, разбрах, че имат амбицията да се представят много добре.“

"Трябва да си смел, за да успееш. Знам, че няма да е лесно. За да постигнеш нещо в живота, трябва да приемаш предизвикателствата. Не бих казал, че напрежението в Босна е срещу мен. Измести се малко фокусът. Имат някакви вътрешни борби през годините, но това не е толкова важно. Аз знам каква е истината. Това ме амбицира още повече, уверен съм и спокоен“, призна 45-годишният специалист.

"С Бруно Акапович имаме специални отношения. Той е мой приятел, но не искам да навлизам в подробности и да занимаваме зрителите. Имаме добри отношения, още преди да дойде в България. Приятелството е над всичко“, обяви Петев.

"Пожелавам успех на Ясен Петров в националния отбор. Моят съвет е да прави това, което му е в главата и да не се съобразява с нищо“, завърши бившият селекционер на представителния ни тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    1 1 Отговор
    На Герена ти съблякоха фланелката , ама тези мюсюлмани сигурно ще ти събуят гащите !
  • 2 Само да питам

    0 0 Отговор
    Тоя дето беше при Домуса в Делиормана и онова дебилното Радо Прашката за един и същи ли става въпрос?