Last news in Fakti

31 Януари, 2021 19:28 1 803 1

Атлетико Мадрид е все по-близо до титлата след луд мач с Кадис

  • суарес-
  • атлетико мадрид-
  • титла-
  • кадис-
  • дузпа-
  • var-
  • негредо-
  • нигес-
  • коке

Суарес вкара два гола за победата с 4:2

Атлетико Мадрид е все по-близо до титлата след луд мач с Кадис - 1
Снимка: БГНЕС

Луис Суарес вкара нови два гола, а Атлетико Мадрид спечели с 4:2 гостуването на Кадис от 21-ия кръг на Ла Лига. По този начин „рохибланкос“ направиха още една крачка към спечелването на шампионската титла в испанското първенство.

Атлетико Мадрид поведе с 1:0 в 28-ата минута, след като Луис Суарес вкара от пряк свободен удар. Кадис бързо успя да изравни резултата в 35-ата минута с гол на Алваро Негредо.

Атлетико Мадрид възстанови аванса си в мача в 44-ата минута, когато Тома Лемар подаде към Саул Нигес, който с много хубав удар прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Ледесма.

В добавеното време на първата част Коке игра с ръка в наказателното поле на Атлетико Мадрид. Съдията Хил Мансано прегледа ситуацията с VAR и бе установено, че няма основание да бъде свирена дузпа в полза на Кадис в тази ситуация.

Хил Мансано свири дузпа в 49-ата минута в полза на Атлетико Мадрид. Наказателният удар бе реализиран от Луис Суарес в 50-ата минута и „дюшекчиите“ поведоха с 3:1.

Антони Лосано нанесе много хубав удар в 59-ата минута, но топката се спря в напречната греда на вратата на Ян Облак. Алваро Негредо си отвори пространство в наказателното поле на Атлетико Мадрид и за втори път вкара топката във вратата на Ян Облак, правейки резултата 2:3.

Атлетико Мадрид вкара четвърти гол в 88-ата минута, с който подпечата успеха. Коке получи отличен пас в наказателното поле на Кадис и вкара топката в горния десен ъгъл на вратата на Ледесма.

С тази победа Атлетико Мадрид събра актив от 50 точки и вече има 10 повече пред втория Реал Мадрид, като „дюшекчиите“ са и с мач по-малко. Кадис е тринадесети с 24 точки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.