12 Декември, 2012 10:47 671 0

Надал се завръща на корта преди края на 2012

  • надал-
  • абу даби
Надал се завръща на корта преди края на 2012 - 1
Снимка: Надал, ЕПА/БГНЕС

Рафаел Надал  (Испания) е готов да се върне на корта и да играе тенис на най-високо ниво, след като самият той потвърди участието си в демонстративния турнир в Абу Даби в края на месеца.

Така бившият номер 1 заявява, че е готов за сериозните предизвикателства на 2013-а година след шестмесечно лечение на травма в коляното.

"Нямам търпение да се върна на корта в Абу Даби в края на месеца, заявява 11-кратният победител в турнирите от Големия шлем на своите страници във Фейсбук и Туитър.

Аз спечелих тенис-шампионата Мубадала в ОАЕ през 2010-а и през 2011 година, така че какво по-хубаво трофеят да бъде в ръцете ми и през този месец.

26-годишният Надал започна тренировки на корта в родния си град Манакор на остров Майорка на 20-и ноември под ръководството на своя чичо и треньор Тони Надал и на физиотерапевта си.

Турнирът в Абу Даби стартира на 27-и декември и ще събере шестима състезатели, включително номер 1 в ранглистата Новак Джокович и номер 3 Анди Мъри (Великобритания).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА