2 Февруари, 2021 12:47 938 0

Феновете на Рома се опитват да сдобрят Джеко и Фонсека

  • рома-
  • помирение-
  • фонсека-
  • джеко-
  • фенове

Запалянковците излязоха с транспарант "Борете се заедно за фланелката"

Феновете на Рома се опитват да сдобрят Джеко и Фонсека - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Рома Паоло Фонсека ще се срещне утре с Един Джеко. Босненецът остана в тима и е необходимо примирие с треньора. "Il Corriere dello Sport" твърди, че страните могат да се срещнат утре.

По този повод феновете на "джалоросите" излязоха с транспарант "Джеко, Фонсека: Борете се заедно за фланелката".

Спортният директор Тиаго Пинто ще представлява клуба, но ще трябва да посредничи между собствениците и позицията, заета от Фонсека. Агент Алесандро Лучи също трябва да присъства, за да представи волята за помирение на своя клиент. И двамата са прекарали часове по телефона, за да изгладят различията, но изданието твърди, че двете позиции са все още много отдалечени.

Джеко има още една година от договора си, а контрактът на Фонсека автоматично ще бъде подновен, ако римските "вълци" се класират за Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА