Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 17:34 6 762 15

Появи се видео на 15-годишния Майк Тайсън, който разби съперник (ВИДЕО)

  • тайсън-
  • младеж-
  • бокс-
  • нокаут-
  • съперник

Една от най-големите легенди на бокса буквално размаза противника си

Появи се видео на 15-годишния Майк Тайсън, който разби съперник (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Интересно видео от юношески състезания по бокс през 1981 година с участието на легендата Майк Тайсън се превърнаха в хит в социалните мрежи. Тогава само на 15, Железния нокаутира съперник за само осем секунди, а състоянието на съперника му Джо Кортес, кара рефера веднага да потърси медицинска помощ.

Години по-късно Тайсън продължи да нокаутира съперниците си, но 15-годишната му версия наистина шокира целия свят с агресията и ефективността си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    24 8 Отговор
    Каква машина е бил тогава. То и сега не лъже-ще е интересно да застанат Майк Тайсън срещу Джошуа, старата школа срещу новата. Трудно може да се прогнозира изхода от битката. Склонен съм да си мисля, че....Джошуа ще види пода.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Optimist

    24 2 Отговор

    До коментар #1 от "Морето":

    Говориш глупости. Възрастта е от огромно значение, когато сравняваш професионални спортисти. Освен као не говориш за някой Джошуа, който не е боксьор :)
  • 3 Бивш спортист

    6 9 Отговор
    Майк Тайсън се отказа от бокса сравнително млад, нямаше 38 години. Причината беше, че в края на кариерата си започна да губи от посредствени боксьори.

    Коментиран от #14

  • 4 Тъп

    14 4 Отговор
    Велик побойник.
  • 5 стоян георгиев

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Морето":

    таисън няма шанс срещу вискои и добре подготвени боксьори.особено при сегашната химия,когато високите са и бързи.реално таисън свърши курса когато неговото поколение доидоха от аматьорския бокс.падна и от двата изявени фаворита ,а с третия не игра,ленъкс люис не го отрази ,а холифилд го би два пъти като шкембе у довар.таисън е като шанън брикс много атрактивен и приятен за гледане ,но далеч от наи-добрите в тежка катагория.джоршуа е съвсем друга бира!

    Коментиран от #6

  • 6 Морето

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Не споря. Но ако случайно.....по някакво стечение на обстоятелствата се случи такава боксова среща, ще сложа 50 кинта на Динозавъра. Наречи го както искаш, но като боксьор, Майк Тайсън повече ми допада. Вярно, че времето му е отминало, но все пак вдъхва респект, шега с него....не се прави от кой да е. :)

    Коментиран от #8

  • 7 ДА АМА НЕ

    2 10 Отговор
    Това си беше нещо нагласено.Даже не го удари с юмрук,а нещо с длан ,нещо с китка.А другият ,как се просна,с разперени ръце и крака,като в хол.филм.За мен е уйдурма.
  • 8 стоян георгиев

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Морето":

    таисън е атрактивен безспорно,но щом искаш да залагаш за него избора си е твои.днешните тежки боксьори са все около или над 2 метра.пробват се и по-ниски като поветкин да речем ама нестава.глемите вече са бързи и координирани като ниските и няма как да бъдат изпреварени.ниския инкасира много бои докато скъсява дистанцията и няма шанс освен ако високия не го подцени както стана с джошуа срещу анди руис.втория мач протече по инструкции и ниското и дебело момче нямаше шанс!
  • 9 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    УДАРИ ГО С ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА РЪКАВИЦАТА ЗАБРАНЕН УДАР
    НИКАКЪВ БОКСЬОР НЕ Е ЗА МЕНЕ ТАЙСЪН
    СРЕЩУ ВСИЧКИ СЕРИОЗНИ ПРОТИВНИЦИ Е ГУБЕЛ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 фактолог

    3 0 Отговор
    Във времето в което беше на върха , преби като кучета всички свои големи и малки противници . Пребиваше ги в 2-3 рунда , с тежки силни удари , и в нито един момент от тези срещи не е имало интрига , или шанс отворил се на противника , на ринга имаше хищник и жертва . Най-голямото изявено превъзходство в бокса до тогава . Взе всичките пояси , но нямаше желаещи да му ги отнемат . Стигна се до там със голям зор да му търсят противници . Нарекоха го динозавъра , защото той не принадлежеше към човешката раса , и се шегуваха , че трябва да му търсят за противници, видове от други планети. Но бокса е такова животно в което са нужни тежки постоянни тренировки и лишения , и Тайсън го удари на живот , като човек с много слава и пари - елитни ку.ви , наркотици , пиянства , започна да осъмва по баровете , скандал след скандал , бокса остана назад и в страни .
  • 13 Съвременник на Майк

    2 0 Отговор
    Помня времената когато "железния Майк" - така го наричаха мачкаше всички наред в първи, втори рунд, рядко издържаха повече. Тогава беше непобедим, сваряше на пода и ниски и високи. В бокса се въртяха много пари, а той само биеше и за това му намериха слабото място извън ринга - ку.вите.
    Ако нашата кобра хипотетично се срещнеше с Майк от средата на 89те, щеше да е на земята в първия рунд, класите са много различни.
    Някой беше писал за химията. То и тогава имаше химия, света не почнва от днес, но в бокса трябва още нещо.
  • 14 Hellish

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бивш спортист":

    Не можеш да съдиш по представянето на Тайсън от онзи период. Сам казва, че е пропаднал, биш е винаги надрусан пиел е огромни количества алкохол и не е тренирал след смъртта на Къс ДаМато та до края на кариерата си.
    Сега е чист, психически е на много по-добро място. Не го биеха защото няма талант, биеха го защото не беше подготвен. А и Ленукс и Ивендър са си класа, не е паднал от мен и от теб.
    Сега за сметка на това е чист, тренира, вярно, че е дърт но Бернард Хопкинс беше световен шампион на 50.Отново, не казвам, че Тайсън ще бие Фюри или Джошуа, но има много голям шанс да е по-добър сега отколкото на 35 години
  • 15 ЛЪЖЕЦ

    1 0 Отговор
    НЕКА БОЙКО КАЖЕ С КОЙ СЕ Е БИЛ ЗАД ТРАФОПОСТА КАКТО ЛЪЖЕШЕ НА ВРЕМЕТО ...........