Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 17:59 986 1

Зидан: Всички в Реал Мадрид ме подкрепят!

  • зидан-
  • подкрепа-
  • уволнение-
  • резултати-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • напускане

"Трябва отново да започнем да правим нещата така, както ги правихме доскоро", заяви наставникът на мадридчани

Зидан: Всички в Реал Мадрид ме подкрепят! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че се чувства подкрепен от всички в клуба, независимо, че в пространството витаят съмнения за неговото бъдеще в клуба.

"Ние сме в една лодка и се чувствам подкрепен от всички“, заяви Зидан на пресконференция днес. Той отговори по този начин на въпрос свързан с отношенията му с ръководството на клуба и президента Флорентино Перес. "Във футбола знаем какво трябва да правим. Трябва отново да започнем да правим нещата така, както ги правихме доскоро“, каза Зидан.

"Ще работим и вярваме, че с това, което вършим ще си върнем увереността и ще завършим сезона добре. От какво да се откажа? Правя това, което обичам“, допълни още Зизу.

Договорът на Зидан в Реал изтича през 2022 година и на въпрос дали може да продължи и след това той заяви, с лека усмивка: „Ще видим“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хан Крум

    1 0 Отговор
    Никой не те подкрепя- да ми вземаш пред празен стадион по 300000 Евро на месец,за разглезени ритнитопковци в тази криза...Футбол повече нормален няма да има....намалете си заплатите,че вече няма кой да ви гледа -големите Звезди!