8 Февруари, 2021 19:18 1 172 2

Погба ще е извън терените за няколко седмици

  • манчестър юнайтед-
  • погба-
  • контузия-
  • аут

Футболистът получи удар в бедрото по време на съботния двубой от Висшата лига срещу Евертън

Погба ще е извън терените за няколко седмици - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще отсъства от терените няколко седмици. Футболистът получи удар в бедрото по време на съботния двубой от Висшата лига срещу Евертън.

Очаква се той да пропусне и първия осминафинал от Лига Европа срещу Реал Сосиедад, който трябва да се състои на 18 февруари.

„Това е контузия, чието възстановяване ще отнеме няколко седмици. Той започна възстановяване по специална програма и се надявам медицинският персонал да го върне в игра възможно най-бързо. Пол е много важен за нас и със сигурност няма да рискуваме и прибързваме“, каза Оле Гунар Солскяер по MUTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махмуд

    1 0 Отговор
    Е сега вече ке си разплета чорапите заради Погба, да го е.................
  • 2 нашия

    0 0 Отговор
    да остане и повечко-нека почине момчето-много се е заморил