Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 11:46 1 012 4

Треньорът на Славия: Спасявал съм 6 пъти тимове от изпадане

  • тарханов-
  • форма-
  • славия-
  • спасение

"Ще направим всичко възможно да излезем от тази ситуация", заяви Александър Тарханов

Треньорът на Славия: Спасявал съм 6 пъти тимове от изпадане - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Александър Тарханов заяви, че има опит в Русия със спасяването на отбори, застрашени от изпадане. В момента "белите" са последни и са застрашени точно от подобна съдба.

"Аз дойдох в тежка ситуация в отбора. Осъзнаваме, че не е леко за работа. Ще направим всичко възможно да излезем от тази ситуация. Аз съм опитен треньор. Имал съм по-сложни ребуси в Русия и съм ги спасявал. Надявам се нещата да се подредят. Три пъти съм спасявал Криля Советов, два пъти Урал и веднъж ЦСКА (Москва). Винаги се е получавало, ще се справя в тази ситуация. Срещу ЦСКА ще бъде борба. Времето ще е лошо, но ще играем за победа. Имаме доста млади момчета, с тях се работи по-трудно, защото е нужно време", заяви руснакът в специално свое интервю за "Дарик Радио".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма да се притесняваш!

    3 0 Отговор
    Ако бате Венци каже че ще останете в групата, ще останете! Ако мислиш че футбола се решава на терена и от треньора, то значи още живееш в 20-век!
  • 2 Добър

    3 0 Отговор
    дуел ще бъде на баража `Славия`-`Левски`!

    Коментиран от #4

  • 3 един от многото

    2 0 Отговор
    Спасявал си отбори , ама не и Български!
  • 4 Великия син неудачник

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добър":

    И Гошо вратарчето ще ги нахрани!