Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 17:03 1 442 0

Бъдещият вратар на Лудогорец се забърка в скандал в настоящия си тим

  • лудогорец-
  • скандал-
  • бой-
  • съотборник-
  • грьонинген-
  • вратар-
  • падт

Серджио Падт се сби със съотборник в Грьонинген

Бъдещият вратар на Лудогорец се забърка в скандал в настоящия си тим - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят Серджио Падт, който ще стане част от Лудогорец през лятото, се замеси в скандал в клуба си Грьонинген. 30-годишният страж се сби по време на тренировка със съотборника си Алесио Да Крус и се наложи да бъдат разтървани. Да Крус си тръгна ядосан след боя, а треньорът на Грьонинген реши спора между двамата.

"Те са хора, а не кучета. Когато извикам куче, то трябва да се върне, но това са хора с техните емоции и разочарования. Те трябва да се върнат, когато са в състояние да тренират правилно. Ако не са в състояние да го направят това, тогава е по-добре да влязат вътре и да се охладят. След тренировката седнах с двамата и всичко беше казано и разрешено ", коментира треньорът на Грьонинген.

"Стана малък инцидент. Подобни неща се случват често. Сега това се случва много по-рядко, но преди десет години, когато играех в Го Ахед Ийгълс се случваше няколко пъти седмично“, коментира пък новият вратар на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА