Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 17:15 1 538 0

Тежките контузии в Ливърпул продължават

  • хендерсън-
  • ливърпул-
  • контузия-
  • сезон-
  • възстановяване-
  • операция

Прогнозата на лекарите е, че капитанът Джордан Хендерсън ще е аут до края на сезона

Тежките контузии в Ливърпул продължават - 1
Снимка: БГНЕС

Мрачните новини за тежки контузии в лагера на Ливърпул не секват. Според последните информации капитанът на шампионите Джордан Хендерсън може да бъде извън игра за 12 седмици, което поставя под въпрос дори шансовете му да участва на Евро 2020.

Халфът получи травма по време на дербито с Евертън през уикенда. Хендерсън вече е преминал преглед на скенер, а официалните резултати се очакват по-късно днес. Според "Сън" и "Мирър" английският национал по всяка вероятност ще трябва да се подложи на операция, което означава, че той няма да може да тренира до края на май. Англия започва участието си на Европейското първенство на 13 юни.

Съществува и оптимистичен сценарий, според който операцията няма да е наложителна. В този случай Хендо ще пропусне поне следващите шест мача в Премиър лийг плюс реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу РБ Лайпциг.

До момента вече трима играчи на Ливърпул са отписани до края на сезона - Вирджил ван Дайк, Джо Гомес и Жоел Матип.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА