Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 19:59 1 472 2

Гранит Джака: Обидите към футболистите в социалните медии могат да убият футбола

  • джака-
  • обиди-
  • социални мрежи-
  • фенове-
  • заплахи-
  • арсенал-
  • убийство

"Ако покажа какво ми пишат, ще трябва да затворя акаунтите си в социалните медии, всеки ще трябва да го направи", оплака се халфът на Арсенал

Гранит Джака: Обидите към футболистите в социалните медии могат да убият футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Арсенал Гранит Джака заяви, че обидите към футболистите в социалните медии са част от тенденция, която може да "убие футбола". Швейцарецът е получавал обиди на расистка основа от фенове.

"Ако покажа какво ми пишат, ще трябва да затворя акаунтите си в социалните медии, всеки ще трябва да го направи. Става дума за мен. Аз излизам на терена, а не жена ми, детето ми или някой от семейството ми. Ако искате да критикувате, няма проблем да го правите. Критикувайте ме като човек или играч, няма проблем. Просто не включвайте други хора, които не са свързани с моята работа. Ако някой има сезонен билет и той си позволява да казва такива неща за играчите на отбора си, това не е фен", заяви Джака.

Футболистът добави, че би искал лично да се срещне с тези, които му пишат гневни коментари. "Проблемът е само, когато загубиш. Когато печелиш, няма проблем. Ако загубиш, всички те мразят, всички пишат неща като... Не е възможно да разберете какви неща се пишат. Бих искал да се срещна с тези хора, да седна лице в лице, да попитам защо пишат това. Вярвам, че когато хората започнат да говорят за семействата на футболисти или нещо подобно, те убиват футбола. Това е недопустимо", добави швейцарският национал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бля бля..

    5 2 Отговор
    След Пеле и Гаринча не сте футболисти,а расово ущипани,футболът свърши,пари,маски и празни стадиони,Ковид майна..
  • 2 футболен глупак

    2 0 Отговор
    Алчни елементарни физкултурници колко си мислите че струвате