Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 12:28 1 356 0

Томас Мюлер може изненадващо да се завърне в Бундестима

  • мюлер-
  • завръщане-
  • льов-
  • национален отбор-
  • повиквателна-
  • германия

Йоги Льов е преценил, че може да преосмисли решението си относно играча на Байерн Мюнхен

Томас Мюлер може изненадващо да се завърне в Бундестима - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Мюлер може да направи изненадващо завръщане в националния отбор на Германия. Това съобщи вестник Bild. Според информациите има сериозни шансове Мюлер отново да облече екипа на Бундестима, като селекционерът Йоги Льов ще обяви решението си през май.

Както е известно Томас Мюлер заедно с Матс Хумелс и Жером Боатенг спряха да бъдат викани от Льов в представителния тим, тъй като по думите му отборът се нуждае от подмладяване. Германия обаче се представя много зле в последно време, като дори се появиха слухове, че селекционерът може много скоро да си събере багажа.

В крайна сметка Льов е преценил, че може да преосмисли решението си относно Мюлер, който ще бъде от голяма полза на Бундестима по време на Европейското първенство. 31-годишният офанзивен футболист на Байерн се намира в страхотна форма през този сезон, като има 13 гола и 14 асистенции в 31 мача във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА