25 Февруари, 2021 12:47 1 798 1

Нападател на Челси не иска да подпише нов договор

  • ейбрахам-
  • договор-
  • отказ-
  • резерва-
  • челси

Тами Ейбрахам се чувства ненужен на "Стамфорд Бридж"

Нападател на Челси не иска да подпише нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Челси Тами Ейбрахам отказва да подпише нов договор с клуба, твърди "Тhe Athletic". 23-годишният талант играе по-рядко след идването на новия мениджър Томас Тухел. Освен това той е притеснен и от слуховете, че лондончани са близо до привличането на нападателя на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд.

Настоящият договор на Ейбрахам е до юни 2023 година и на този етап той не желае да преговаря за удължаването му, преди да разбере каква ще бъде ролята му в клуба в дългосрочен план. Той иска да играе редовно, а на този етап изглежда, че в клуба искат да го задържат, но по-скоро в ролята на резерва.

Затова няма да е изненада, ако през лятото Ейбрахам поиска трансфер. Интерес към него не липсва и лондончани може да се възползват да напълнят касата и да си осигурят по-сериозен бюджет в преследването на голямата си цел Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оха

    0 0 Отговор
    Супер