Last news in Fakti

24 Декември, 2012 10:25 1 017 0

Давид Вия остава в Барселона

  • субисарета-
  • барселона-
  • вия-
  • арсенал-
  • контузия
Давид Вия остава в Барселона - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Футболният директор на Барселона Андони Субисарета отхвърли слуховете, че Давид Вия ще бъде продаден през януари, предаде БГНЕС.

Нападателят е свързван с трансфер в Арсенал. Испанецът, който не игра шест месеца от последния сезон заради счупен крак, не може да си върне титулярното място при каталунците, което подклади и слуховете за напускането му. Субисарета обаче настоя, че няма планове в отбора за раздяла с острието.

"През януари ще запазим Вия и е важно да помним, че Барселона е отбор, който като цяло не приема оферти за звездите си през януари. Давид ни носи голове", заяви шефът в Барса. "Сега той се възстанови от сериозна травма. Вярвам, че предлага добро ниво на терена. Нормално е големите играчи да искат да играят и това е отлично за конкуренцията в тима", каза още Субисарета. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА