Last news in Fakti

7 Март, 2021 13:28 3 045 3

Сексбомба и приятелят й се подиграха със звезда от Висшата лига

  • джак грийлиш-
  • наталия зопа

Джак Грийлиш опитал да флиртува с Наталия Зопа, като й изпратил съобщение

Сексбомба и приятелят й се подиграха със звезда от Висшата лига - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Английският национал Джак Грийлиш изпадна в неловка ситуация след опит да свали красавицата Наталия Зопа, която търгува със свои интимни снимки в платформа за възрастни.

Халфът на Астън Вила опитал да флиртува с 21-годишната брюнетка, като ѝ изпратил съобщение. Наталия обаче веднага казала на приятеля си Хас Салех, който не се поколебал да го направи публично достояние.

„Сякаш днес не можеше да стане по-странен ден, но изведнъж най-добрият играч във Висшата лига се опита да разговаря с моята дама“, написа Салех в социалните мрежи.

Двамата приели със смях действията на Грийлиш. Дори го използват като реклама, за да увеличат последователите ѝ в платформата за възрастни OnlyFans.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    18 0 Отговор
    Като пуска такива снимки, какво очаква? Да я цанят за учителка по информатика ли? Грийлиш да ги съди с приятеля и за процент от приходите за рекламата, която и прави!
  • 2 бушприт

    3 0 Отговор
    Много си е шест момата. И аз искам да я изкъпя.
  • 3 МАЙОРА

    0 0 Отговор
    Тоя го спрягат за Юнайтед, ама Обертан е далеч по-зле от Грилиш, Каранга и той.