3 Януари, 2013 12:20 984 0

Фърдинанд: Ван Перси ще ни донесе титлата

  • манчестър юнайтед-
  • фърдинанд-
  • манчестър сити-
  • титла-
  • ван перси-
  • голаджия-
  • арсенал-
  • уигън
Фърдинанд: Ван Перси ще ни донесе титлата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд засипа с похвали нападателя на тима Робин ван Перси. Припомняме, че холандецът дойде при "червените дяволи" в началото на сезона от Арсенал. Фърдинанд от своя страна заяви, че вярва в голаджията и е убеден, че той ще успее да донесе титла на Юнайтед през този сезон.

"Титлата винаги се печели от колектива, а не от един играч. В същото време обаче Робин в момента е неудържим и бележи много голове. Той е много важен футболист за нас. Мениджърът видя нещо в него и реши да го привлече през миналото лято и за момента той прави това, което се иска от него. Ван Перси не само бележи голове, но и задържа добре топката и намира други играчи на голови позиции. Той се справя страхотно, но да не забравяме, че все още не е дошъл краят на сезона и не сме получили никакви медали. Не бива да летим в облаците, тъй като има още работа за вършене", заяви Фърдинанд.

"За нас е важно да трупаме точки в момента. Този момент от годината винаги е много важен. Последния сезон сами си усложнихме живота. Напоследък обаче започнахме да запазваме "чисти" мрежи и това е радващо. Най-важното е да продължим да побеждаваме. Имахме добър период, който трябва да продължи и през новата година. През миналия сезон Манчестър Сити ни изненада, защото това бе първия случай, в който те реално се включиха в битката за титлата. Ние обаче не бива да допускаме отново същата грешка. Трябва да гледаме главно нашата игра и да продължаваме да побеждаваме. Няма нужда да обръщаме внимание на другите. Свършихме чудесно работата си в Уигън и трябва да продължим в същия дух", допълни бранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА