16 Март, 2021 10:46 3 085 3

Тежък инцидент в Благоевград! Съперничка счупи крака на футболна националка

  • пирин лейдис-
  • ръсина-
  • контузия-
  • счупване-
  • фрактура-
  • севлиево-
  • инцидент

Полина Ръсина от Пирин Лейдис получи много тежка контузия

Съперничка потроши националката на „Пирин Лейдис“ Полина Ръсина при визитата на „Севлиево“ в Благоевград в първата пролетна изява на зелено-белите в женското футболно първенство. Зловещият инцидент се случи на стадион „Христо Ботев“ през първото полувреме, когато нападателката на домакините нахлу в наказателното поле и отнесе жестока „секира“ от Пламена Рачева. Пострадалата бе изнесена на носилка от терена и откарана с линейка в местната болница, след което замина за София с диагноза фрактура на костица на подбедрицата и препоръка за операция. В ситуацията с тежката контузия на Ръсина главната съдийка Димитрина Милкова посочи точката за изпълнение на дузпа, но Антонина Шопска стреля в облаците и двата отбора поделиха точките с безголово равенство, след като си поделиха по едно полувреме.

Опасностите пред вратарките Дженифър Кюри на пиринки и Виктория Иванова на севлиевки се брояха на пръсти. В състава от областния център на Пиринско отсъстваше контузената Здравка Парапунова, но дебютираха новите попълнения Даяна Грозданова и Виолета Божинова.

„Категорично не сме доволни от резултата. Знаехме, че ще е труден и здрав мач. Получи се, но нямахме късмет. Хубавото е, че се раздадохме на 100 процента и се борехме докрай. Ще се стараем да изчистим грешките и да си взимаме мачовете, защото нямаме право на грешка. Искаме да влезем в тройката. Жалко за Полина, стискаме ѝ палци за по-бързо оздравяване. Колкото до дузпата, на всеки се случва да сгреши. Приемаме го като част от играта“, коментира треньорката Изабел Баракова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месарош

    2 0 Отговор
    Голям касаплък, голямо катеначо
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 beast

    3 0 Отговор
    Жени и футбол з@3би !