Last news in Fakti

16 Март, 2021 13:15 1 371 0

Дони ван де Беек вече иска да напусне Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • ван де беек-
  • желание-
  • напускане-
  • резерва-
  • солскяер

Халфът на "червените" дяволи", който бе привлечен в началото на сезона, е започнал само два пъти като титуляр в Премиър лийг

Дони ван де Беек вече иска да напусне Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек иска да напусне клуба след края на сезона. Нидерландският национал, който през лятото бе привлечен от Аякс срещу 35 милиона паунда (плюс бонуси в размер на 5 милиона), започна само два пъти като титуляр в Премиър лийг за "червените дяволи" през този сезон. Липсата на доверие от страна на мениджъра на отбора Оле Гунар Солскяер е принудила Ван де Беек да помисли за генерална промяна.

23-годишният футболист вече се страхува, че може да загуби мястото си в националния отбор за предстоящото европейско първенство. Според английските медии халфът ще иска среща с Ед Уудуърд преди края на сезона, на която ще попита изпълнителният вицепрезидент защо е игнориран по този начин.

Според "Мирър" има слухове, че Оле Гунар Солскяер изобщо не е искал този играч да бъде привличан в отбора и това е една от причините да не го използва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА