Last news in Fakti

19 Март, 2021 01:00 1 588 0

Анчелоти иска да остане поне още три години в Евертън

  • анчелоти-
  • желание-
  • оставане-
  • барет-баксендейл-
  • евертън

"Карло ни каза, че иска да бъде с нас, когато влезем в новия ни стадион", заяви изпълнителният директор на клуба Денис Барет-Баксендейл

Анчелоти иска да остане поне още три години в Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Карло Анчелоти е информирал ръководството на Евертън, че иска да прекара поне още три години начело на отбора. 61-годишният италианец направи много големи промени в английския клуб, който е в борбата за топ 4 през настоящия сезон. Евертън в момента е фокусиран върху предстоящото си преместване на новия стадион в Брамли, който ще бъде с капацитет от 52 хиляди места. Той ще бъде завършен навреме за сезон 2023/24.

Изпълнителният директор на клуба Денис Барет-Баксендейл разкри, че Анчелоти е дал ясно да се разбере, че иска да бъде начело на отбора при преминаването към следващия етап от историята му.

"Карло ни каза, че иска да бъде с нас, когато влезем в новия ни стадион. Той каза, че обича клуба“, коментира Барет-Баксендейл.

"Ние му даваме всичко, което е поискал. Всички работим много усилено и той го оценява. Карло притежава изключителна емоционална интелигентност, джентълмен е в истинския смисъл на думата, прекрасен и скромен“, добави изпълнителният директор на Евертън.

"Той иска да даде на всички фенове на отбора това, което те чакат толкова дълго време. Анчелоти иска Евертън да бъде конкурентен на най-добрите отбори не само в Англия, но и в цяла Европа“, каза още Денис Барет-Баксендейл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА