Last news in Fakti

18 Март, 2021 13:45 1 045 1

В Испания обмислят връщане на феновете по стадионите

  • тебас-
  • ла лига-
  • президент-
  • обмисляне-
  • мерки-
  • коронавирус-
  • връщане-
  • фенове-
  • стадиони

Това може да се случи в края на април и началото на май

В Испания обмислят връщане на феновете по стадионите - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас обяви, че в лигата работят за завръщането на публиката по испанските стадиони в края на април и началото на май.

"Ако възникнат нужните обстоятелства, сме подготвени, но има обстоятелства, които не може да контролираме. Надяваме се, че в края на април и началото на май ще може публиката да се върне частично по стадионите в Испания. Готови сме да отворим определен процент от капацитета на стадионите“, коментира Тебас.

"След казаното от държавния секретар по спорта Ирен Лосано всички се надяваме, че след Великден вече ще може да определим бърза дата за завръщането на феновете по стадионите. Всички сме много предпазливи по отношение на Великден, това е ключов момент да видим как стоят нещата“, добави той.

"Завръщането на Кристиано Роналдо в Ла Лига би било хубаво. Той продължава да прави разликата.“

"Много малко вероятно е или е невероятно някой измежду Мбапе и Холанд да може да дойдат в Ла Лига през следващото лято. Иска ми се да могат да дойдат, но трябва да сме реалисти. Мисля, че нито един от тези двама играчи няма да може да дойде в Испания.“

"Барселона трябваше да реши най-голямата си криза. Институционалната криза беше по-голяма от финансовата. В клуба трябва да има стабилност и вярвам, че Лапорта и неговият екип ще започнат да задават курс на онзи велик клуб, от който той се нуждае. Познавам Лапорта от много години. Откакто той напусна футбола, се бяхме виждали няколко пъти. Сега отново говорихме. Най-важното е, че Жоан иска да сложи бързо ред в Барселона. Убеждаването на Меси да подпише нов договор с клуба е една от най-важните задачи пред него. Но най-важното за клуба, за играчите и за Меси е, че клубът има президент“, каза още Хавиер Тебас.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любослав

    2 0 Отговор
    А тука днеска затвориха всичко