Last news in Fakti

20 Март, 2021 10:57 1 705 2

Александър Томаш: Бягам от себе си и от играта, която искам, защото ни трябват точки

  • томаш-
  • етър-
  • липса-
  • самочувствие-
  • стил-
  • точки-
  • ботев пловдив

"Липсва ни класа и самочувствие", заяви наставникът на Етър

Александър Томаш: Бягам от себе си и от играта, която искам, защото ни трябват точки - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Етър Александър Томаш коментира равенството на своя тим с Ботев Пловдив. Двата тима не си вкараха и завършиха при резултат 0:0, а според Томаш след първите 20 минути на терена е имало само един тим - този на “виолетовите”.

"Първите 20 минути имахме проблеми и Ботев имаше инициативата, но аз смея да твърдя, че това е отбор, който тепърва ще набира повече инерция и ще играе роля в първенството. След това обаче имаше само един отбор на терена и това бяхме ние. Създадохме 100 процентови ситуации, в които можехме да отбележим гол.

Липсва ни класа и самочувствие. Нещо, което мога да не съм доволен е, че не вкарваме достатъчно. Но от друга страна създаваме положения. Откакто аз и екипът сме тук, Етър можеше да вземе всеки мач нещо. Най съм недоволен от предния мач срещу ЦСКА. Трябват ни точки и оттук, нататък със сигурност ще е по-тежко. След всеки мач в съблекалнята момчетата си казват, че могат, но нещо не достига.

До последно ще е борбата и тя ще е жестока. С всеки един отбор ще отидем и ще излезем, за да вземем точки. Искам победи. Бягам от себе си и от играта, която искам, защото на нас ни трябват точки.

Притеснявам се от времето следващите седмици. Дават го сняг да вали в Търново, но не трябва да се оплакваме. Трябва да вярваме със сърцето. Искам да бъдем агресивни, да пресираме. Когато закъсняваме, е нормално да има и фаулове, но предпочитам тях пред това да има опасност пред нашата врата”, заяви Томаш.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    4 0 Отговор
    Грозната истина футбула отдавна не е просто игра, а е само точки, класиране и огромни ПАРИ. Както още много други неща в днешно време. В днешно време, са на изчезване нещата, които не се свеждат до ПАРИ.
  • 2 3,14К

    0 5 Отговор
    Доста насериозно започна да се взема това момче.