Last news in Fakti

21 Март, 2021 11:13 1 623 1

Пирло: Роналдо остава в Ювентус!

  • ювентус-
  • пирло-
  • роналдо-
  • договор-
  • оставане

"Той бележи много голове и въобще не е дискутирано нищо по тази тема", заяви наставникът на Ювентус

Пирло: Роналдо остава в Ювентус! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло отговори на слуховете за евентуално напускане през лятото на мегазвездата на торинци Кристиано Роналдо. Според различни публикации, португалецът е пред завръщане в Реал Мадрид, откъдето именно премина в Ювентус.

"Кристиано Роналдо има още една година от договора си с нас и сме щастливи, че той ще играе за Ювентус. Фокусирани сме върху финалната фаза на шампионата и искаме да завършим колкото може по-високо. Той бележи много голове и въобще не е дискутирано нищо по тази тема", каза Пирло на пресконференция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така де

    0 6 Отговор
    ами там му е мястото какво да търси в големите отбори само спъва останалите играчи ...