Last news in Fakti

21 Март, 2021 12:16 2 962 3

Тотнъм уволнява Моуриньо, ако отборът не се класира в топ 4 в Англия

  • моуриньо-
  • уволнение-
  • тотнъм-
  • цел-
  • шампионска лига-
  • топ 4

Ако Моуриньо не изпълни приоритетната задача, той няма да бъде спасен дори и да спечели Купата на Лигата

Тотнъм уволнява Моуриньо, ако отборът не се класира в топ 4 в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо ще бъде уволнен, ако отборът не се класира в топ 4 във Висшата лига и не играе в Шампионската лига през следващия сезон, съобщава "Daily Mail". Лондончани бяха елиминирани от Динамо Загреб на осминафиналите в Лига Европа. Целта пред Тотнъм е да играе през следващия сезон в Шампионска лига, защото иначе клубът ще претърпи много сериозни финансови загуби, а освен това рискува да загуби някои от звездите си. „Шпорите“ са един от клубовете, които са силно засегнати от пандемията от коронавирус.

Ако Моуриньо не изпълни приоритетната задача, той няма да бъде спасен дори и да спечели Купата на Лигата, на чийто финал Тотнъм ще играе срещу Манчестър Сити следващия месец.

Според „Daily Mail“, "шпорите" вече търсят заместник на Моуриньо.

„Daily Mail“ добавя, че в случай на уволнение на Моуриньо, чийто договор изтича след две години, Тотнъм ще може да плаща обезщетение на месечна база, а не чрез една голяма сума.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TheSpecialOne

    8 3 Отговор
    Сладка работа - хем ще си гушне неустойките по договора, хем няма да му се налага да се излага с тея куците коне ...
  • 2 Кур1954

    1 1 Отговор
    Блазе му! Пари от въздуха.
  • 3 Васил

    1 0 Отговор
    Жалко. Толкова се стараеше да изгради качествен отбор. Но има играчи които се разхождат на терена сякаш се намират в парка. А хари кейн и сон са неузнаваеми. Без да обиждам някои има още 4-5 играча които се себераздават. Защитата им е много слаба.