Last news in Fakti

21 Март, 2021 15:03 2 414 1

Звезда на ЦСКА изпусна милион долара

  • тиаго родригес-
  • цска-
  • оферта-
  • отказ-
  • стопиране-
  • трансфер-
  • заплата-
  • милиони

Тиаго Родригес е имал страхотна оферта от тим от Саудитска Арабия

Звезда на ЦСКА изпусна милион долара - 1
Снимка: БГНЕС

Един от капитаните на ЦСКА и безспорен лидер в състава на „армейците“ Тиаго Родригес е имал твърде сериозна причина за спада на формата в началото на пролетния дял от шампионата. Героят от победата срещу Базел, класирала „червените“ в групите на Лига Европа, е изпуснал 1 милион долара, пише „Мач Телеграф“.

На толкова е възлизало предложението на клуб от Саудитска Арабия, който за последно се беше свързал с него в началото на този месец. Сумата е покривала личните условия на Тиаго за двегодишен договор.

Атакуващият халф е останал разочарован и от това, че от ръководството на ЦСКА първоначално му обещали, че няма да го спират, ако се появи примамливо предложение. Впоследствие обаче те стопирали трансфера, отчитайки, че раздяла с 29-годишния техничар ще намали още повече офанзивната сила в състава на Бруно Акрапович.

При всички случаи е малко вероятно Тиаго да остане на „Българска армия“ и след края на сезона. Неговият договор изтича през юни и предвид възрастта си той със сигурност ще се опита да се уреди с милионен контракт в края на кариерата си.

Любопитното е, че офертата за Тиаго Родригес е дошла малко, след като вече беше осъществена сделката за Али Соу с руския Ростов. Преди това ЦСКА пусна Юнус Санкаре в Панатинайкос и се раздели с дошлия от Ювентус Стефано Белтраме.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 П Бл

    0 0 Отговор
    пише „Мач Телеграф“- ДОТАМ ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ЧЕТЕНЕТО. Тия не пишат нищо вярно никога.