Last news in Fakti

21 Март, 2021 17:55 2 422 2

Огромна издънка на Ювентус в Серия А

  • ювентус-
  • беневенто-
  • изненада-
  • загуба-
  • серия а-
  • класиране-
  • гаич-
  • роналдо

"Бианконерите" паднаха у дома от Беневенто с 0:1

Огромна издънка на Ювентус в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Отборите на Ювентус и Беневенто завършиха при резултат 0:1 на “Алианц Стейдиъм” в двубой от 28-ия кръг на Серия “А”. Адолфо Гаич вкара попадението в 69-ата минута.

Точно преди началото на мача президентът на Ювентус Андреа Аниели подари на Роналдо тениска с надпис: G.O.A.T., и номер: 770 - броят голове на нападателя, който е рекорден в света на футбола. Именно португалецът можеше да се разпише още в третата минута, но шутът му по земя мина на сантиметри от далечната греда.

В 14-ата минута Лападула пробва изстрел от дистанция, който се оказа твърде неточен. В 22-ата Данило получи топката на добра позиция, но неговият удар беше блокиран. В 24-ата Алесандро Туя игра с глава след центриране от фаул, а топката мина над вратата. В 28-ата "вещиците" организираха опасна атака, но не успяха да стигнат до удар. В 33-ата Мората направи добър пробив и стреля по земя, но Лоренцо Монтипо отрази шута му.

В 35-ата съдията реши, че Даам Фулон е играл с ръка и беше готов да отсъди дузпа. Повторенията на VAR обаче показаха, че футболистът е избил топката с тялото си и така беше отсъден корнер. При неговото изпълнение Матайс де Лихт стреля с глава, Монтипо изби топката, а Мората беше неубедителен при добавката си. В 39-ата Роналдо се разписа, но при вдигнат флаг за засада. В 43-ата вратарят на гостите улови топката и се плъзна по тревата, излизайки извън наказателното поле. Реферът реши да му спести червения картон и отсъди само фал в тази ситуация. В добавеното време на първата част Кристиано стреля, но Монтипо се справи с удара му.

Първият удар през второто полувреме дойде в 58-ата минута, когато Деян Кулушевски прати топката далече от вратата. В 66-ата Роналдо също пробва своя мерник, но не намери целта. Минута по-късно Юве организира скоростна контраатака, при която Монтипо не позволи на Федерико Барба да си отбележи автогол.

В 69-ата Артур направи необмислен пас към Де Лихт. Той обаче беше пресечен от Гаич и нападателят веднага прати топката в противниковата мрежа за 1:0. Две минути по-късно Федерико Киеза се опита да си изпроси дузпа, но съдията не се подведе от претенциите на играча.

В 76-ата минута Бернардески опита воле, което се оказа разочароващо. В 80-ата пред Роналдо се откри чудесна възможност за изравнителен гол, но Монтипо изби топката в корнер. Минута по-късно португалецът пробва задна ножица, като за малко не отнесе главата на намесилия се Туя. В 88-ата вратарят на гостите отново отчая Роналдо. Малко след това Кристиано отправи още един удар, който също беше избит от вратаря, а добавката на Данило прелетя над вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най сетне

    4 1 Отговор
    Интер шампион
  • 2 Пената

    0 0 Отговор
    Житният бегач не става ,дърт е...