Last news in Fakti

6 Януари, 2013 15:30 1 371 0

Българин на проби в ПСВ

  • китанов-
  • проби-
  • псв-
  • черно море
Българин на проби в ПСВ - 1
Снимка: БГНЕС

 

В ПСВ Айндховен може да заиграе втори българин - "филипсите" ще вземат на проби стража на Черно море Георги Китанов, съобщава БГНЕС. Информацията е, че холандският гранд, в който играе националът Станислав Манолев, ще изпробва следващата седмица 17-годишния Китанов и 18-годишния десен бек Борис Копитович от Черна гора.

Ако двамата впечатлят с изявите си, ще подпишат договор и ще бъдат взети в младежкия тим на холандците. Ако изявите им там се харесат на старши треньора Дик Адвокаат, той може да им даде шанс и в първия отбор.

Холандските медии отбелязват, че Китанов е смятан за голям талант в родината си. Освен това футболистът е национал до 17 години на България.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА