Last news in Fakti

24 Март, 2021 01:00 1 434 1

ЦСКА Москва смени треньора

  • олич-
  • гончаренко-
  • уволнение-
  • назначение-
  • цска москва-
  • треньор

Руският гранд уволни Виктор Гончаренко и назначи Ивица Олич

ЦСКА Москва смени треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Руският гранд ЦСКА (Москва) обяви раздялата си треньора Виктор Гончаренко. В последните си четири мача тимът записа три загуби, срина се на пето място и изостана на осем точки от лидера Зенит. Беларуският специалист беше начело на „армейците“ от 2016 г. и под негово ръководство тимът записа 82 победи в 167 мача. Спечели Суперкупата на Русия и два пъти завърши на второ място в шампионата.

Според информациите от Русия, следващият треньор на ЦСКА (Москва) ще бъде бившият нападател на тима Ивица Олич. Той има нищожен треньорски опит, който се състои в настоящата му работа като асистент на селекционера Здравко Далич в националния отбор на Хърватия.

Предполага се, че в щаба на Олич ще влязат други бивши играчи на ЦСКА (Москва) – Милош Красич и Елвир Рахимич. Досегашните помощник-треньори Александър Ермакович и братята близнаци Василий и Алексей Березуцки запазват постовете си.

Очакванията са, че 43-годишният Гончаренко няма да стои дълго без работа. Той може да поеме елитния Краснодар. Това ще бъде негово завръщане в града, където в периода 2013-14 г. води Кубан. През кариерата си е работил още в БАТЕ (Борисов), Урал (Екатеринбург) и Уфа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 1 Отговор
    И тази чорба умре