Last news in Fakti

23 Март, 2021 11:15 1 133 0

Абидал: Меси не е настоявал за уволнението на Кике Сетиен

  • сетиен-
  • уволнение-
  • меси-
  • абидал-
  • неразбирателство-
  • барселона

"Просто казах, че отборът ще започне да печели, ако футболистите работят усърдно през седмицата", заяви бившият спортен директор на Барселона

Абидал: Меси не е настоявал за уволнението на Кике Сетиен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият спортен директор на Барселона Ерик Абидал отхвърли твърденията, че е бил притискан от звездата на каталунците Лионел Меси да бъде освободен треньора Кике Сетиен. Французинът имаше трудни взаимоотношения с аржентинеца по време на съвместния им престой в Барселона, който завърши с неговото и на Сетиен уволнение след отпадане в четвъртфиналите на Шампионската лига.

"Според мен, отборът трябваше да тренира по-усилено. Когато работих с Джосеп Гуардиола си задавах въпроса "Искаш ли да си най-добър? Значи трябва да тренираш като най-добрите".

Просто казах, че отборът ще започне да печели, ако футболистите работят усърдно през седмицата. Никога не съм казвал, че искат да се избавят от треньора.

С Меси разговаряхме доста бурно, но за мен това не е проблем, тъй като обичам откритите хора. Чувствах се удобно, защото той беше единственият играч, който говори открито с мен. Уважавам го за това. Той беше капитан и искаше да защити отбора, но не съм казвал, че е настоявал да уволним треньора. Никога!", казва Абидал, цитиран от английския "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА