Last news in Fakti

23 Март, 2021 12:45 1 298 0

Изненадващ фаворит за подписа на Аарън Рамзи

  • рамзи-
  • фаворит-
  • трансфер-
  • напускане-
  • ювентус-
  • клоп-
  • ливърпул

Уелсецът ще напусне Ювентус и ще се присъедини към Ливърпул

Изненадващ фаворит за подписа на Аарън Рамзи - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е един от кандидатите за халфа на Ювентус Аарън Рамзи. 30-годишният уелсец стартира в едва 12 мача в Серия "А" от началото на сезона, като контузиите за пореден път му пречат да демонстрира своите качества, с които стана известен в Арсенал. Рамзи почти сигурно ще напусне Торино през това лято, като е много вероятно да се завърне в Премиър лийг. Той остава изключително популярна фигура сред привържениците на "топчиите", но според "Калчомеркато" други два клуба проявяват интерес към него - Ливърпул и Уест Хам.

Мърсисайдци изглежда ще загубят Жоржиньо Вайналдум, за когото се твърди, че вече се е разбрал с Барселона. Поради тази причина Юрген Клоп ще търси още един качествен полузащитник през това лято.

Ювентус опитва да редуцира огромните си загуби и заради това клубът ще се раздели с някои от играчите, които получават високи заплати. Рамзи, за когото английските медии твърдят, че получава по 400 000 паунда на седмица, е един от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА