Last news in Fakti

25 Март, 2021 12:46 1 381 1

Солскяер не спира да звъни на Холанд - кара го подпише предварителен договор с Юнайтед

  • холанд-
  • борусия дортмунд-
  • звънене-
  • телефон-
  • солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • предварителен договор

Двамата норвежци се познават много добре от времето, когато Солскяер водеше отбора на Мьолде

Солскяер не спира да звъни на Холанд - кара го подпише предварителен договор с Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр "бомбардира" головата машина на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд с телефонни обаждания, които целят да убедят нападателя в крайна сметка да акостира на "Олд Трафорд". Двамата норвежци се познават много добре от времето, когато Солскяер водеше отбора на Мьолде. През зимния трансферен прозорец на 2020 Юнайтед бе много близо до това да привлече Холанд, но в последния момент сделката пропадна заради желанието на неговия мениджър Мино Райола да включи в договора освобождаваща клауза на сравнително ниска цена. Впоследствие голаджията подписа с Борусия, а сега се твърди упорито, че още през лятото ще смени клуба.

Манчестър Юнайтед отново е един от многото кандидати за неговия подпис. Наскоро Солскяер призна, че поддържа контакт с Холанд и понякога се чува с него, но според "Мирър" обажданията на мениджъра са зачестили и той откровено навива бившия си играч да подпише с Юнайтед още преди летния трансферен прозорец да отвори и да стартира голямото наддаване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Холанд

    5 0 Отговор
    англетата са такива - до последната стотинка пазарят и се циганят, накрая изпуснат и си платят петорно.. Но те много са крали на времето, имат пари да плащат!