Last news in Fakti

28 Март, 2021 14:46 3 287 1

Води се разследване срещу Себастиaн Фетел

  • гран при на бахрейн-
  • бахрейн-
  • себастиан фетел-
  • разследване

В Бахрейн германецът е разследван от стюардите, защото не е спазил развяване на двойни жълти флагове

Води се разследване срещу Себастиaн Фетел - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Първият състезателен уикенд на Себастиан Фетел с тима на Астън Мартин не се развива по най-добрия начин. Четирикратният световен шампион имаше проблеми в свободните тренировки и отпадна още в първия сегмент от квалификацията. Така той ще стартира надпреварата от незавидната 18-та позиция, пишат колегите от clubs1.bg.

Освен това, в Бахрейн германецът е разследван от стюардите, защото не е спазил развяване на двойни жълти флагове. Това се е наложило след завъртането на пилота на Хаас Никита Мазепин в подхода към завой номер едно и заради временната загуба на мощност в колата на Карлос Сайнц. Така Фетел не успя да подобри постижението си и отпадна още в Q1.

„Със сигурност имах достатъчно скорост за по-добро класиране. След преминаването на карирания флаг се развяха жълти флагове на пистата.Това провали последната ми бърза обиколка. С всеки следващ тур научавам много и свиквам все повече с колата. Предстои ни още много работа. Вече съм фокусиран върху състезанието. Надявам се да направя добър старт и да финиширам в зоната на точките“, сподели Фетел.

„Изпадането в паника няма да ми помогне. Със сигурност съм разстроен и ядосан, защото това не се случи по наша вина. Трябва да забравим това възможно най-бързо. Реалното ни темпо е много по-добро. Направихме някои промени в опит да подобрим представянето си, но те не дадоха нужния резултат. Състезанието е дълго и може да се случи абсолютно всичко“, завърши Себастиан Фетел.

В същото време новият му съотборник Ланс Строл намери място в Q3 и ще започне надпреварата от десета позиция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Мазетин е абсолютно камикадзе!