Last news in Fakti

31 Март, 2021 01:00 1 566 1

Ювентус поиска халф на Байерн Мюнхен

  • ювентус-
  • толисо-
  • контузия-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер

"Бианконерите" искат да привлекат Корентен Толисо

Ювентус поиска халф на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус може да отправи оферта за халфа на Байерн Мюнхен Корентен Толисо през лятото. Това съобщи италианското издание Calciomercato.

Френският футболист се възстановява от тежка травма в момента и е много вероятно да си тръгне от "Алианц Арена", тъй като и без това попада рядко в плановете на Ханзи Флик. Спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи не крие интереса си към Толисо, като не е изключено скоро да отправи официална оферта за него.

Френският национал пристигна на "Алианц Арена" през лятото на 2017 година за 42 млн. евро от Лион, като се превърна в най-скъпия трансфер на баварците по това време. До момента той има 97 мача за германския шампион във всички турнири, в които е реализирал 18 попадения и е направил 12 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.