Last news in Fakti

31 Март, 2021 11:15 1 268 0

Гуардиола: Агуеро е незаменим

  • гуардиола-
  • фенове-
  • легенда-
  • незаменим-
  • агуеро-
  • напускане-
  • манчестър сити

"Серхио е легенда, най-добрият нападател, играл някога за Манчестър Сити", заяви наставникът на "гражданите"

Гуардиола: Агуеро е незаменим - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира новината за раздялата на клуба със Серхио Агуеро. Аржентинецът официално обяви, че си тръгва след края на сезона, а Гуардиола не скри възхищението си от неговия професионализъм.

"Остават ни още два месеца съвместна работа. На днешната тренировка видях колко отдаден е Серхио и как не пести сили нито за миг. Той е незаменим. От гледна точка на статистиката сигурно е възможно да му се намери заместник, но когато говорим за нападател с 360 мача и 250 гола, плюс толкова много трофеи... няма да е лесно без него", призна Пеп.

"Агуеро е легенда, най-добрият нападател, играл някога за Манчестър Сити. Той ще остане незабравим в сърцата на феновете, съотборниците си и треньорите, с които е работил. Серхио е и чудесен човек. Ако продължи да е толкова целеустремен, спокойно може да играе още две, три или пет години", убеден е Гуардиола.

"Мисля, че до края на сезона Агуеро ще вкара няколко интересни гола. За жалост, той пропусна цяла година. Хората няма да ми повярват, защото постигнахме добри резултати, но Кун много ни липсваше. Благодарение на него Манчестър Сити се изкачи на друго ниво. Всички в клуба ще му бъдат вечно благодарни за това", каза още Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА