Last news in Fakti

31 Март, 2021 13:16 1 938 1

Румениге: За какво ни е Холанд, когато имаме най-добрия нападател в света?

  • румениге-
  • холанд-
  • борусия дортмунд-
  • левандовски-
  • трансфер-
  • спекулации-
  • байерн мюнхен

"Левандовски е в пика на своята кариера", заяви изпълнителният директор на Байерн Мюнхен

Румениге: За какво ни е Холанд, когато имаме най-добрия нападател в света? - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите относно бъдещето на Ерлинг Холанд се засилват, а Байерн (Мюнхен) очаквано е сред спряганите потенциални дестинации на футболиста на Борусия (Дортмунд). Изпълнителният директор на баварците Карл-Хайнц Румениге обаче не дава вид, че такъв трансфер е възможен. “Не знам откъде тръгнаха тези слухове. Мога единствено да кажа, че в момента ние разполагаме с най-добрия играч на този пост - Роберт Левандовски. Той е в пика на своята кариера, има договор с нас до 2023 г., а и като гледам професионализма му и как тренира, мисля, че все още не е свършил”, обясни босът на шампионите пред Sport Bild.

В същото време Байерн трябва да мисли и как да опази треньора си Ханзи Флик, който е предпочитан вариант за наследник на Йоахим Льов в Бундестима това лято. Тези дни бившият национал и директор в Дортмунд Матиас Замер заяви, че когато става дума за търсене на нов селекционер, договорите на съответните специалисти с клубните им тимове не би трябвало да са от значение, намеквайки, че мюнхенци не трябва да му правят спънки. “От гледна точка на Борусия това е разбираемо - отговори Румениге. - И аз бих се опитвал да разкарам топ треньора на нашия съперник”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    1 0 Отговор
    Дааа след година ще го търсиш, когато левандовски почне да издъхва