31 Март, 2021 13:44 2 458 6

Феновете на волейболния ЦСКА с въпроси към Красен Кралев

  • цска-
  • фенове-
  • кралев-
  • волейбол-
  • политика-
  • зала-
  • въпроси

"Червените" запалянковци негодуват спрямо политиката на правителството към волейболния клуб

Феновете на волейболния ЦСКА с въпроси към Красен Кралев - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на волейболния ЦСКА скочиха срещу министъра на младежта и спорта Красен Кралев. "Червените" запалянковци зададоха четири въпроса към министъра, които се отнасят за политиката на правителството към любимия им клуб.

На вниманието Красен Кралев и всички отговорни лица:

Господа, предполагаме от доста време вече сте наясно със зреещия проблем, касаещ Волейболен клуб ЦСКА и зала "Васил Симов". Очевидно моментът да си говорим открито, директно и с конкретика настъпи. Имаме няколко въпроса и понеже обичате да разговаряте и да се снимате с хората в градове, села и паланки, се надяваме, че няма да представлява трудност и ние да получим исканите от нас отговори:

1. Има ли целенасочена политика на ММС спрямо Волейболен клуб ЦСКА и конкретно зала "Васил Симов"?

2. Умишлено ли вече толкова години залата не се отдава на концесия и не се сключва договор за дългосрочното ѝ ползване от ваша страна и най-титулувания и успешен отбор във волейболната история на България? Бюрократичен миш-маш или нещо съвсем друго?

3. Има ли резон според вас да се откриват "многофункционални" съоръжения в небезизвестните спортни центрове Бяла, Сусурлево и Мъглиж, а институцията, спечелила 3 Купи на Европейските шампиони и дала на родния волейбол Любо Ганев, Борислав Кьосев, Николай Иванов и Александър Попов да бъде принуждавана да напусне родния си дом и практически да изчезне?

4. Има ли воля и желание от ваша страна да се намери решение на този проблем или отново положението е "за едни майка, за други мащеха"?
Оставаме в очакване на отговори и апелираме и червената общност да бъде по-активна, да търси своите права и да изисква решения на въпросите, касаещи нашия любим клуб във всеки един аспект. Защото ние със сигурност няма да спрем дотук.

САМО ЦСКА!


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Боби

    11 3 Отговор
    Ако беше за говедата отдавна щяха да са го решили. Те може и да не плащат. Само ЦСКА

    Коментиран от #5, #6

  • 2 Джобен бол

    8 1 Отговор
    Драги фенове, отговорни лица НЯМА, и няма и да има! Тия надебеляха и искат само да лапат още!
  • 3 Майкъл

    10 1 Отговор
    Не очакваме положителен отговор от този тимаджия,никога-ама никога не си правете труда да го питате,нито официално с писмо/за което се унижаваме/,нито с други подходи!!! Защото той е по дебел от Берлинската стена-още повече да се молиш на уефскар да направи услуга на цесекар!!! Пълни сини боклуци,барабар с ББ-откъдето идват проблемите!!! Още малко търпение и залата и волейбола в ЦСКА-ще бъдат на нивото,което заслужаваме!!!
  • 4 2423

    7 0 Отговор
    някой е харесал мястото
  • 5 Левски 1914

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Боби":

    Цска ФАЛИРА.
  • 6 Bai Nudals

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бате Боби":

    Е що така сега,кажи Лудогорец...