Last news in Fakti

2 Април, 2021 18:58 3 741 6

Дарко Тасевски разкри подробности за Казанската афера

  • тасевски-
  • казанска афера-
  • цска-
  • левски-
  • подробности-
  • екшън-
  • разкарване-
  • москва

"На летището в Москва ни чакаха съмнителни хора с черни облекла и черни коли", заяви бившият футболист на Левски

Дарко Тасевски разкри подробности за Казанската афера - 1
Снимка: БГНЕС

Настоящият футболист на Славия и бивш на Левски Дарко Тасевски гостува със съпругата си Ромина в "Шоуто на Николаос Цитиридис". 36-годишният полузащитник говори за "белите", българския футбол и се върна към Казанската афера.

"Хубаво е, че сме на полуфинал за Купата на България. Славия е отбор, в който се налагат млади футболисти. Така има шанс да ги забележи някой от чуждестранните отбори и да излязат в Европа. Няма развитие в българското първенство. Колкото по-бързо излязат, толкова по-добре", каза Тасевски.

Той се върна и към Казанската афера, докато беше футболист на Левски: "Кацаме на летището. Всичко стана много бързо. Всички щяхме да получаваме космически заплати. Всичко беше наред, докато не кацнахме в Москва. Там имаше съмнителни хора с черни облекла и черни коли. Влязохме в тях и карахме с бясна скорост из Москва. Не спираха на червени светофари. Всичко беше като екшън филм. На следващия ден дойде една съмнителна мадама, влизаме в нейния джип и ни разкарва из Москва 5-6 часа. Уж търсим лаборатория за изследвания. Аз разбирам руски, преди това играех в Украйна. Слушах я какво си говори по телефона, чудеше се къде ще излиза довечера. Попитах я каква ви е връзката с Рубин (Казан). Тя отговори, че не ги познава, а някакви хора са ѝ казали да ни разкарва 6-7 часа из Москва. Така стана, че всичко това се случи, докато се играеше дербито Левски - ЦСКА. Не знам кой стои зад тази измама. Просто си се прибрахме и си останахме в Левски".

"Всички момчета от националния отбор на Северна Македония са излезли на млада възраст в чужбина. Там се развиват. Това е пътят. Надявам се, че и повече български момчета ще успеят да го направят, за да се развият. В българското първенство има едно ниво, което не можеш да го надскочиш. Когато дойде време да играеш срещу силни отбори, сега видяхме Швейцария и Италия, това ти е нивото и не можеш да го надскочиш", завърши Дарко Тасевски.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    6 1 Отговор
    Някой цесекар ще да ви е избъзикал.

    Коментиран от #2

  • 2 Шуши

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "rusnak":

    От ЦСКА Москва
  • 3 Дедо

    5 1 Отговор
    Ами такъв шаран като Борат лесно се лови! Раев и Ревльо да отскочат пак до него - Ревльо сълза ще пусне, Раев ще направи някой финт - току виж пуснал пак някоя пара будалата! Нов Чорни няма да се намери.
  • 4 Локо-Сф

    2 0 Отговор
    Дарко замислял ли си се че сегашният ти собственик в компания с един друг не бяха организаторите?Като се сетиш и публикуваш още помисли ще чуеш името и на въпросния!Успех и здраве на теб и семейството ти!
  • 5 Дойчо

    2 0 Отговор
    Навън..навътре.,който си го може си го може..
    Не става да си Балерина и да играеш Футбол..
    И малко лудост трябва да не ти пука с кои играеш...не става като чуеш Италия и да напълниш гащите...:)
    Айде после ти играй 90 Мин с пълни гащи. :)
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.