Last news in Fakti

2 Април, 2021 19:26 2 490 1

Бивш футболист на Левски: Получих прякора си в България

  • бабатунде адениджи-
  • прякор-
  • фенове-
  • тигър-
  • левски

"Феновете на тима ме наричаха "Тигъра", заяви Бабатунде Адениджи

Бивш футболист на Левски: Получих прякора си в България - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият любимец на феновете на Левски Бабатунде Адениджи разказа как привържениците на "сините" са му измислили прякора Тигъра. Нападателят, който в момента играе за тима от Саудитска Арабия Ал-Фейха даде интервю за soccernigeria.com, като призна, че прякорът му отива и го кара да играе по-добре във всеки един двубой, в който участва.

"Прякорът ми Тигъра се роди в България. Там играх за Левски София. Феновете на тима ме наричаха Тигъра от Акуре заради желанието ми да се боря и да вкарвам във всеки мач. Мисля, че прякорът ми стои отлично. Също така ме кара да се представям на по-високо ниво във всеки мач, в който играя", каза офанзивният футболист.

Бабатунде Адениджи игра за Левски в периода февруари 2016 - януари 2018, като записа общо 54 мача за "сините", в които се отчете с 9 гола и осем асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    11 2 Отговор
    Как им го вкара на Чорбарите с оная задна ножица. Уникален гол!